سینه درد,بیماری سینه درد,سینه درد در بارداری,علائم سینه درد,درمان سینه درد,درمان سینه درد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سینه درد,سینه درد را چگونه درمان کنیم,سینه درد در کودکان,سینه درد در بزرگسالان,سینه درد در نوزادان,سینه درد در بهار,سینه درد در تابستان,سینه درد در پاییز,سینه درد در زمستان,آشنایی با سینه درد,همه چیز در مورد سینه درد,سینه درد واگیردار است,سینه درد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سینه درد
سختی و ضخیم شدگی شریان ها: قبل از آنژین سینه
به گزارش بی اس ام اس همه چیز با تصلب شراین شروع می شود، با افزایش سن شریان ها به تدریج سخت می شوند. در واقع، شریان ها پیر می شوند و انعظاف پذیری خود را از دست می دهد. به موازات این جریان، رگ ها کمابیش ضخیم هم می شوند، علت اصلی این ضخیم شدن هم تغذیه ای سرشار از چربی و کلسترول است. این پدیده که تصلب شراین نامیده می شود، به ته نشین شدن تدریجی در جداره های داخلی رگ ها اشاره دارد، که می تواند تا تشکیل پلاک های آترواسکلروتیک پیش برود. این رسوبات چربی ها و این پلاک های آترواسکلروتیک های در تنگ کردن شریان ها، دخالت دارد.در نتیجه، جریان خون کاهش می یابد و برخی از اعضا خوب تغذیه نمی شوند و دچار درد می گردند.و زمانی که جریان گردش خون به این ترتیب کاهش یابد، ناراحتی قلبی پدید می آید، ضمناً درد یا احساس درد در سینه را نیز با خود به همراه خواهد داشت.
آنژین سینه نشانۀ ناراحتی قلبی است
آنژین سینه، دردی است که نباید به هیچ وجه آن را نادیده گرفت. این نشانه ها باید شما را به مراجعه به پزشک سوق دهند، تا درمان مناسب برای پیشگیری از عوارض جدی به عمل آید، آنفاکتوس قلبی یا صدمات قلبی عروقی، زمانی ایجاد می شود که یک پلاک آترواسکلروتیک جدا شده و شریان را مسدود می کند.
نشانه های آنژین سینه کدامند؟
زمانی که گردش خون در شریان ها کافی نیست، اکسیژن رسانی به سلول ها به خوبی انجام نمی گیرد، و این وضعیت خود را به شکل سینه درد، یعنی یک درد یا ناراحتی خاص نشان می دهد.آنژین سینه، دقیقاً دردی سینه ای یا احساسی موقت در ناحیۀ سینه است که از نوع فشار و در محل جناغ سینه خواهد بود. اما درد ممکن است در ناحیۀ شانه ها، راستای پشت، سطح گردن و فک هم احساس شود. بیماران بیشتر از بیماری، یک احساس و بیشتر از درد، تنگی نفس شان را توصیف می کنند. علائم آنژین سینه ممکن است، در بین افراد سالخورده و زنان بیشتر به شکلی غیرعادی بروز پیدا کند.
چه زمانی آنژین سینه بروز پیدا می کند؟
آنژین سینه اصولاً بعد از یک فعالیت جسمی یا استرس که فعالیت قلب را افزایش می دهند و نیاز به اکسیژن دارند، ظاهر می شود. درد طی چند دقیقه شدید می شود و با استراحت از بین می رود. برخی از افراد به محض اینکه فعالیتی را شروع می کنند، دچار درد قابل توجهی می شوند.اغلب زمانی، آنژین سینه ای شدید می شود که فرد بعد از غذا خوردن، فعالیتی سنگین انجام دهد. شایان ذکر است که شدت آنژین سینه هنگام سرما و گذر از یک اتاق گرم به یک اتاق سرد، افزایش خواهد یافت. احساسات شدید یا کابوس هنگام خواب نیز شرایطی هستند که می توانند شروع کنندۀ آنژین سینه ای باشند.با این حال توجه داشته باشید که به غیر از آنژین های سینه ای که از آنها یاد شد، آنژین های دیگری نیز وجود دارند که هنگام خواب و بدون انجام فعالیت جسمی یا استرس، بروز پیدا می کنند. در هر صورت، بدون تردید باید به پزشک مراجعه کنید.
چگونه می توان سینه درد را درمان کرد؟
عموماً علائم برای تشخیص آنژین سینه کفایت می کنند. تقریباً همیشه، آنژین سینه ای تحت درمان مشتق های نیرات ها مانند تری نیترین قرار می گیرد که شریان ها را گشاد می کند و درد سینه را از بین می برد.افراد مبتلا به آنژین سینه می توانند در زمان حملات یا برای پیشگیری هنگام انجام فعالیت، از آن (به شکل قرص که زیر زبان گذاشته می شود) استفاده کنند.با این حال داروهای دیگری نیز برای آنژین سینه بنابر علتش وجود دارد. علاوه بر این باید بدانید که درمان آنژین سینه بر پایۀ اصلاح عوامل ایجاد خطر قرار دارد، عواملی مانند: فشار خون بالا، کلسترول بالا، چاقی، استعمال دخانیات و… .
منبع:seemorgh.com
فشار خون چیست؟
به گزارش بی اس ام اس فشار خون-سرخرگها خون را از قلب به دیگر نقاط بدن میرسانند. برای آنکه خون بتواند در این عروق به جریان در آید، نیاز به فشار مناسبی دارد. این فشار جریان خون در سرخرگهای بدن یعنی فشاری که در هر انقباض عضله قلب در اثر برخورد خون به دیواره سرخرگ وارد میشود، فشار خون نام دارد. هنگامی که سرخرگهای بزرگ ، قابلیت ارتجاع و استحکام طبیعی خود را از دست بدهند و عروق کوچک ، نیز باریکتر شوند، فشار خون بالا می رود. قلب همانند یک پمپ با انقباض و استراحت خود ، خون را به داخل عروق میفرستد. در زمانهای مختلف مراحل این پمپاژ ، فشار خون در سرخرگها تغییر میکند.بالاترین میزان فشار خون ، “فشار سیستولیک” است که همان فشاری است که به هنگام انقباض ماهیچه قلب موجب میشود تا خون از قلب به سایر نقاط بدن برسد. کمترین میزان فشار خون ، “فشار دیاستولیک” است که فشار بین ضربانهای قلب محسوب میشود و مربوط به زمانی است که قلب در حالت استراحت است.فشار خون بر حسب میلیمتر جیوه (mmhg) اندازه گیری میشود. میزان فشار خون بر پایه دو عدد نشان داده میشود. اولین عدد مربوط به فشار سیستولیک یا ماکزیمم و دومی مربوط به فشار دیاستولیک یا مینیمم است. معمولا یک فشار خون متعادل زیر mmhg 85/140 است. (140 فشار سیستولیک و 85 فشار دیاستولیک). اگر فردی دچار بیماری دیابت باشد، فشار خون وی باید کمتر از mmhg 80/130 باشد.
شرح بیماری فشار خون بالا
بیماری فشار خون بالا-فشار خون بالا عبارت است از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیواره رگهای خونی. فشار خون بالا گاهی «کشنده بیسر و صدا» نامیده میشود زیرا تا مراحل انتهایی اکثراً فشار خون بالا هیچ علامتی ندارد. توجه داشته باشید که فشار خون بطور طبیعی در اثر استرس و فعالیت بدنی بالا میرود، اما فردی که دچار بیماری فشار خون بالا است، به هنگام استراحت نیز فشار خونش بالاتر از حد طبیعی است. رژیمهای نادرست غذایی ، مصرف زیاد غذاهای چرب و پرنمک ، بیتحرکی و زندگی ماشینی از جمله عوامل مستعد کننده برای ابتلا به بیماری فشار خون بالا است.
علایم شایع فشار خون بالا:
بسیاری از افراد که دچار فشار خون بالا هستند، احساس بیماری ندارند و حال عمومی آنان خوب است. 15% افراد سن بالا دارای فشار خون هستند و خودشان خبر ندارند. در مواردی که فشار خون خیلی بالا می رود، سردرد و گاهی اوقات نیز تنگی نفس و خونریزی از بینی رخ می دهد. با این وجود تنها راه تشخیص فشار خون بالا ، اندازه گیری میزان فشار خون است.علایم سردرد و سرگیجه ، خوابآلودگی ، گیجی ، کرختی و مور مور شدن در دستها و پاها ، سرفه خونی؛ خونریزی از بینی و تنگی نفس شدید مربوط به بالا رفتن فشار خون بطور بحرانی هستند.
علل فشار خون بالا
علل فشار خون بالا-از هر ده نفر مبتلا به فشار خون بالا ، در نه نفر آنان ، یعنی 90% علت دقیق برای فشار خون شناخته نشده است که نوع اولیه پرفشاری خون نامیده میشود.در تعداد کمی از افراد مبتلا به فشار خون بالا (نوع ثانویه پرفشاری خون) عواملی همچون تنگ شدن سرخرگ کلیوی و یا اختلال در تولید هورمونهای مترشحه از غدد فوق کلیوی ، بیماریهای بافت کلیه در ایجاد بیماری نقش دارند. و یا برخی اوقات ، بعضی داروها مثل داروهایی که برای درمان آرتریت و یا افسردگی استفاده میشود، موجب افزایش فشار خون میگردد.عوامل مستعد کننده بیماری فشار خون بالا-سن بالای 60 سال: تحقیقات نشان داده است که آسیب دیدن سلولهای کلیوی intimal fibroplasias مهمترین علت ابتلا به فشار خون در افراد مسن میباشد. بهترین راه برای جلوگیری آسیب دیدن سلولهای کلیوی اصلاح رژیم غذایی و استفاده از میوهها و سبزیجات و دانههای کامل غلات و حبوبات و مغزها و دانهها و خودداری از مصرف دانههای تصفیه شده و بدون پوسته غلات و جلوگیری از افزایش وزن میباشد.-چاقی و اضافه وزن-سیگار کشیدن-مصرف الکل-رژیم غذایی حاوی نمک یا چربی اشباع شده زیاد و عدم مصرف میوه و سبزی-کم تحرکی و نداشتن فعالیت بدنی کافی-استرس-عوامل ژنتیکی: اگر یکی از والدین و یا هر دو دچار فشار خون بالا باشند، خطر ابتلای فرد به فشار خون بیشتر است. سابقه خانوادگی فشار خون بالا ، سکته مغزی ، حمله قلبی یا -نارسایی کلیه-مصرف قرصهای ضد حاملگی ، استروییدها و بعضی از انواع داروهای مهارکننده اشتها یا -دکونژستانتها
پیشگیری از بیماری پر فشاری خون
ـبرای پیشگیری از ابتلا به بیماری فشار خون بالا ،وزنتان را کنترل کنید. اگر اضافه وزن دارید، رژیم بگیرید. کم کردن حتی یک کیلوگرم از وزنتان هم برای کاهش فشار خون مفید است.
فشار خون
ـ مرتب ورزش کنید. 30 دقیقه ورزش در هر روز بهترین راه مبارزه با پرفشاری خون است.ـ مصرف روزانه نمک را کم کنید (حدود 1 قاشق چایخوری). سدیم علاوه بر نمک در بسیاری از غذاهای بستهبندی شده ، نوشابههای گازدار ، جوش شیرین و بعضی شربت معدهها وجود دارد. برای اطلاع یافتن از مقدار سدیم بکار رفته در مواد غذایی برچسب آنها را قبل از مصرف به دقت مطالعه کنید. اگر میخواهید از مواد جایگزین سدیم استفاده کنید، حتماً با پزشک مشورت کنید؛ زیرا برخی از این مواد برای همه افراد مناسب نیستند.ـبرای پیشگیری از ابتلا به بیماری فشار خون بالا،از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات فراوان ، لبنیات کمچرب و غذاهای حاوی پتاسیم نظیر دانههای سبوسدار و خشکبار استفاده کنید. به نظر میرسد پتاسیم از پرفشاری خون جلوگیری میکند. مصرف 3500 میلیگرم پتاسیم در روز توصیه میشود.ـ از مصرف مشروبات الکلی بپرهیزید._در نظر داشته باشید که فشار خون را در برنامه تستهای 6 ماهه خود قرار دهید._اگر سابقه خانوادگی فشار خون بالا وجود داشته باشد، فشار خون باید مرتباً کنترل شود.ـ اگر باردار هستید، مرتب برای معاینه پیش از زایمان به مراکز درمانی مراجعه کنید تا مراقب بهداشت بتواند به پرفشاری احتمالی خون پی ببرد و به موقع کنترل کند.ـ اگر از قرصهای ضدبارداری حاوی استروژن استفاده میکنید یا تحت هورمون درمانی هستید، فشار خونتان را مرتب کنترل کنید.- اگر فشار خون بالا زود تشخیص داده شود، تغییر رژیم غذایی ، ورزش ، کنترل استرس ، ترک دخانیات ، ننوشیدن الکل ، و دارو معمولاً باعث پیشگیری از بروز عوارض میشود.
عوارض فشار خون بالا
عوارض فشار خون بالا-سکته مغزی ، حمله قلبی ، نارسایی احتقانی قلب و ورم ریه ، نارسایی کلیه و آسیب چشمی و مشکل بینایی از عوارض اصلی فشار خون بالا هستند. باید دانست که هرچه فشار خون بالاتر باشد، میزان امید به زندگی پایینتر خواهد بود. در افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، میزان ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی بیشتر خواهد بود. اگر فشار خون بالا به مدت طولانی بدون درمان باقی بماند، ممکن است نارسایی کلیوی رخ دهد و یا حتی به بینایی آسیب وارد شود. در ضمن امکان دارد که قلب بطور غیر طبیعی بزرگ شده و کارایی آن کم شود که چنین وضعیتی می تواند منجر به نارسایی قلبی و اختلال در پمپاژ خون توسط قلب شود.اگر فشار خون بالا درمان گردد آنگاه از خطر ابتلا به حملات قلبی کاسته خواهد شد. از لحاظ اپیدمیولوژی ، از هر ده مرد ، چهار نفر و از هر ده زن ، سه زن دچار فشار خون بالا هستند. و در حدود یک سوم از کسانی که دچار چنین وضعیتی هستند تحت درمان نمیباشند و سلامتی آنان در معرض خطر است. فشار خون بالا از ابتداییترین فاکتورهای خطرناک برای بروز بیماریهای قلبی و سکته است. طبق آمارهای جهانی، از هر 5 مورد نارسایی قلبی در زنان، 3 مورد بهدلیل کنترل نکردن پرفشاری خون ایجاد میشود.فشار خون بالا به کلیهها آسیب میرساند و موجب نارسایی کلیوی ، سکته مغزی ، حمله قلبی و بیماریهای مرگبار دیگری میشود. همچنین ، زنانی که علاوه بر پرفشاری خون به بیماری دیابت مبتلا هستند به مراتب بیشتر از سایرین به نارسایی کلیوی و سکته مغزی دچار میشوند.
درمان فشار خون بالا
درمان فشار خون بالا-بررسیهای تشخیصی ممکن است شامل آزمایش خون ، نوار قلب ، آنژیوگرافی (عکسبرداری از عروق با کمک تزریق ماده حاجب و تاباندن اشعه ایکس) و نیز سایر عکسبرداریها باشد.اهداف درمان با توجه به ویژگیهای هر فرد تعیین خواهند شد و ممکن است شامل کم کردن وزن ، ترک دخانیات ، برنامه ورزش مناسب و تغییر شیوه زندگی برای کاهش استرس باشند.گرفتن فشار خون خودتان را فرا بگیرید و روزانه فشار خون را اندازهگیری کنید.در صورتی که اقدامات محافظهکارانه اثر نداشته باشند، با استفاده از داروهای ضد فشار خون میتوان فشار خون را پایین آورد.از مصرف داروهای سرماخوردگی و سینوزیت خودداری کنید. این داروها حاوی افدرین و پسودوافدرین هستند که باعث افزایش فشار خون میشوند.
پیگیری افراد فشار خون بالا
اندازه گیری میزان فشار خون و معاینه قفسه سینه بطور معمول صورت میگیرد. در ضمن، چشمها به دستگاه مخصوصی معاینه میشود و وضعیت عروق شبکیه چشم نیز بررسی میگردد. فشار خون بالا می تواند موجب آسیب عروق شبکیه گردد.فعالیت الکتریکی و ریتم قلب توسط الکتروکاردیوگرام (ECG) یا نوار قلب بررسی میشود. آزمایش خون جهت اندازهگیری میزان کلسترول و قند خون نیز حائز اهمیت است. میزان بالای کلسترول و قند خون ، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. آزمایش ادرار نیز برای بررسی وضعیت کلیهها اهمیت دارد. فشار خون بالا میتواند در عملکرد کلیهها اختلال ایجاد کند. رادیوگرافی قفسه سینه میتواند در بررسی وضعیت بیماری موثر باشد…/daneshnameh.roshd.ir
سرطان پروستات,بیماری سرطان پروستات,سرطان پروستات در بارداری,علائم سرطان پروستات,درمان سرطان پروستات,درمان سرطان پروستات با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان پروستات,سرطان پروستات را چگونه درمان کنیم,سرطان پروستات در کودکان,سرطان پروستات در بزرگسالان,سرطان پروستات در نوزادان,سرطان پروستات در بهار,سرطان پروستات در تابستان,سرطان پروستات در پاییز,سرطان پروستات در زمستان,آشنایی با سرطان پروستات,همه چیز در مورد سرطان پروستات,سرطان پروستات واگیردار است,سرطان پروستات و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سرطان پروستات
همچنین مصرف کلم سفید و کلم بروکلی در
محافظت از سلول ها تأثیر زیادی دارد. گوجه فرنگی نیز به دلیل داشتن آنتی
اکسیدان، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.انتخاب مواد غذایی
مفید از جمله برنج قهوه ای و نان گندم و همچنین اجتناب از مصرف سیگار برای
کم کردن ریسک ابتلا به سرطان مؤثر است.
منبع:aftab.ir
خستگی,بیماری خستگی,خستگی در بارداری,علائم خستگی,درمان خستگی,درمان خستگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان خستگی,خستگی را چگونه درمان کنیم,خستگی در کودکان,خستگی در بزرگسالان,خستگی در نوزادان,خستگی در بهار,خستگی در تابستان,خستگی در پاییز,خستگی در زمستان,آشنایی با خستگی,همه چیز در مورد خستگی,خستگی واگیردار است,خستگی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان خستگی
۱) نفس عمیق کشیدن:
به گزارش بی اس ام اس جالب است بدانید که نفس عمیق و آرام می تواند خیلی سریع انرژی شما را افزایش دهد. توصیه ما به شما این است که تا ۴ بشمارید و آرام و عمیق نفس بکشید بعد مجددا استراحت کنید دوباره تا ۴ بشمارید و عمیق نفس بکشید بعد تا ۶ بشمارید و نفستان را آرام بیرون بدهید. این کار را ۴ مرتبه تکرار کنید. این کار ساده سبب آرامش شما و بازگشت انرژی غیرقابل تصوری به شما می شود.
۲) ورزش کردن:
هنگامی که احساس خستگی می کنید ورزش بدون حتم آخرین گزینه ای است که شاید به ذهنتان خطور کند این در حالی است که به گفته متخصصان ورزش بهترین راه حل برای شارژ مجدد باتری هاست. حتی ۱۰ دقیقه پیاده روی ساده می تواند سبب افزایش جریان خون در تمامی نقاط بدن و بازگشت انرژی به بدن شما باشد
۳) نوشیدن آب:
معمولا موقتی افراد خسته اند قهوه یا چای می نوشند. گرچه خوردن این نوع نوشیدنی ها خوب است اما بهترین نوشیدنی آرامش بخش و رفع کننده خستگی آب است.کمبود آب می تواند مولد احساس خستگی باشد. توصیه ما به شما این است که روزانه حداقل یک میلی لیتر بابت هر یک کالری مصرف بنوشید به عنوان نمونه اگر روزانه ۲ هزار کالری غذا می خورید باید حداقل ۸ لیوان آب یا ۲ هزار میلی لیتر آب بنوشید. بعد از آب، نوشیدنی هایی نظیر شیر، چای، سوپ و حتی ماست می تواند خستگی شما را برطرف کند.
۴) صحبت کردن با پزشک:
اگر به اندازه کافی استراحت می کنید و با این حال خسته اید بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. برخی از بیماری ها نظیر کم خونی یا مشکلات تیروییدی می تواند سبب ایجاد احساس خستگی در فرد شوند. یک آزمایش ساده خون می تواند این مشکلات را روشن کرده و پزشک با تجویز قرص آهن یا داروهای مربوط به تیرویید خستگی شما را درمان کند.
۵) استراحت کنید!
اگر همه روزه مجبورید کار کنید، چند دقیقه ای هم به خود استراحت دهید و به کمک مدیتیشن انرژی و آرامش از دست رفته را به بدن بازگردانید. ۵ دقیقه در روز را به مدیتیشن اختصاص دهید. روی زمین دراز بکشید، ساق پا و پاها را بالاتر از بدن روی یک صندلی بگذارید و دست ها را در دو طرف بدن دراز کنید و سرتان را روی بالش بگذارید. بعد روی اعضای مختلف بدنتان تمرکز کرده و خستگی را از آنها خارج کنید.
منبع:salamatiran.com
خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته
آیا می دانید به چه دلیل توصیه می شود که از آب شیر مصرف کنید نه آب بطری؟
به گزارش بی اس ام اس : تحقیقات جدید نشان میدهد آب بطری بیشتر از آب شیر باکتری دارد. حتی در بعضی از موارد میزان باکتری آب بطری تا 100 برابر حد مجاز است.70 درصد از برندهای آب بطری در مغازهها دارای مقادیر بالای باکتری هستند. آب شیر به مراتب کمتر باکتری در خود دارد.آب بطریها به آن اندازه که ما فکر میکنیم خالص نیستند. تعداد باکتریهای در بعضی از بطریها حتی از صد برابر میزان مجاز نیز بالاتر است.باید کنترلهای بیشتری در مورد ساخت بطریهای آب در کارخانهها انجام شود. البته ما انتظار نداریم که هیچ میکروارگانسمی در آب بطری نباشد، اما تحقیقات ما نشان میدهد تعداد باکتریهای موجود در این بطریها 100 برابر حد مجاز است.اگر شما به آب شیر با کیفیت خوب دسترسی دارید، هیچ نیازی نیست که آب بطری بنوشید. در کمال تعجب بسیاری از مصرف کنندگان تصور میکنند چون بابت آب بطری پول پرداخت میکنند، آن ها خالصتر و مطمئنتر نسبت به آب شیر هستند.
باکتریهایی که در آب بطری هستند معمولا
منجر به بروز بیماری نمیشوند. اما مقادیر بسیار بالای باکتری در این
بطریها میتواند برای افرادی مانند زنان باردار، نوزادان و سالمندان
خطرناک باشد.
علاوه بر این پلاستیک به کار رفته در ساخت
این بطریها هزینههای سنگینی برای محیط زیست به همراه دارد. بنابراین
کارشناسان معتقدند مردم تا حد ممکن باید از آب شیر استفاده کنند. اما اگر
زمانی شما تشنه شدید و دسترسی به شیر آب نداشتید خرید آب بطری ارزش بهایی
که میپردازید را دارد…..
منبع : سیمرغ
آنفلوآنزا,بیماری آنفلوآنزا,آنفلوآنزا در بارداری,علائم آنفلوآنزا,درمان آنفلوآنزا,درمان آنفلوآنزا با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان آنفلوآنزا,آنفلوآنزا را چگونه درمان کنیم,آنفلوآنزا در کودکان,آنفلوآنزا در بزرگسالان,آنفلوآنزا در نوزادان,آنفلوآنزا در بهار,آنفلوآنزا در تابستان,آنفلوآنزا در پاییز,آنفلوآنزا در زمستان,آشنایی با آنفلوآنزا,همه چیز در مورد آنفلوآنزا,آنفلوآنزا واگیردار است,آنفلوآنزا و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان آنفلوآنزا
به گزارش بی اس ام اس آشپزخانه شما منبعی شگفتانگیز از مواد درمان کننده و شفابخش برای بهبود علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا است که به شما کمک میکنند، سریعتر بهبود پیدا کنید.اکنون که فصل پاییز فرا رسیده با کاهش دمای هوا، وزش باد و آغاز بارندگی، احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش پیدا میکند. هرچند برای هیچ یک از این دو بیماری ویروسی درمان مشخصی وجود ندارد اما بیتردید در آشپزخانه شما مواد خوراکی بسیاری یافت میشوند که میتوانند به بهبود علائم بیماری و درمان سریعتر آن کمک کنند.در یک مقاله پزشکی فهرست برخی از این مواد خوراکی مفید و موثر در بهبود علائم آنفلوآنزا و سرماخوردگی ارائه شده که به قرار زیر است:1- شربت آبلیمو که دارویی شگفت انگیز برای درمان گلو درد، پاکسازی خون و همچنین نرم کردن بافتهای مخاطی است.2- سوپ مرغ که از قرن بیستم تاکنون به عنوان یک خوردنی برای درمان آنفلوآنزا و سرماخوردگی شناخته شده و واقعا تاثیرگذار است.3- خردل که موجب کاهش تب، از بین رفتن مواد سمی و کمک به بهبود غشاء مخاطی در ریهها میشود.4- زنجبیل که اگر به صورت چای زنجبیل مصرف شود، میتواند به عنوان یک ترکیب ضد ویروسی موثر میکروبها را نابود سازد و برای درمان اختلال و آشفتگی معده نیز بسیار مفید است.5- سیر که یک گیاه فوق العاده مفید هم به لحاظ پیشگیری و هم به جهت درمان علایم آنفلوآنزا و سرماخوردگی به شمار میآید. سیرخام خاصیت ضدقارچی و ضد باکتریایی و همچنین دارای خواص ضدویروسی فوقالعادهای است. متخصصان انگلیسی نیز در چندین آزمایش دریافتهاند که سیر میتواند سرعت درمان آنفلوآنزا را افزایش دهد.
6- نعناع که اگر به صورت چای نعناع مصرف شود، میتواند موجب تشدید تعریق در هنگام تب شود. پس از نوشیدن چای نعناع، بلافاصله به رختخواب رفته و خود را گرم کنید تا در اثر تعریق زیاد، تب شما کاهش پیدا کند.7- روغن کرچک که اگر به شکل موضعی مصرف شده و روی قفسه سینه مالیده شود به باز شدن مجاری هوایی و بهبود گردش خون در ریهها کمک میکند. برای این منظور قفسه سینه را با روغن کرچک ماساژ دهید. سپس با یک تکه پارچه وال و نازک، روی سینه را بپوشانید و با یک بطری حاوی آب داغ روی سینه را گرم نگه دارید.8- پرتقال و مرکبات که به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین C اگر به صورت روزانه مصرف شوند، طول دوره بیماری را کاهش میدهند.9- ماست که مشکلات رودهای ناشی از آنفلوآنزا را تسکین میدهد.10- عسل که خواص شفابخش فوق العادهای دارد و برای درمان سرفه و افزایش توان سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مصرف آن به همراه آب لیموی تازه و آب ولرم به صورت شربت ضد سرفه، توصیه میشود.11- نمک و محلول آب نمک که میتواند گلودرد را تسکین دهد و خاصیت ضدالتهابی دارد. همچنین شست و شوی مجاری بینی با محلول آب نمک به پاک شدن سینوسها و جلوگیری و یا درمان احتقان بینی کمک میکند. تمیز کردن مجاری بینی نیز سرعت بهبود عفونتهای سینوسی را افزایش میدهد.12- آب درمانی که روشی مفید برای افزایش گردش خون است و حمام آب داغ نیز در پایین آوردن تب موثر است.13- مریم گلی نیز به عنوان یک دهانشویه مناسب میتواند در درمان گلودرد موثر باشد.
خال های بزرگ,بیماری خال های بزرگ,خال های بزرگ در بارداری,علائم خال های بزرگ,درمان خال های بزرگ,درمان خال های بزرگ با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان خال های بزرگ,خال های بزرگ را چگونه درمان کنیم,خال های بزرگ در کودکان,خال های بزرگ در بزرگسالان,خال های بزرگ در نوزادان,خال های بزرگ در بهار,خال های بزرگ در تابستان,خال های بزرگ در پاییز,خال های بزرگ در زمستان,آشنایی با خال های بزرگ,همه چیز در مورد خال های بزرگ,خال های بزرگ واگیردار است,خال های بزرگ و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان خال های بزرگ
به گزارش بی اس ام اس گاهی زیبا هستند و توجه دیگران را جلب میکنند و شاعران برایشان شعر میگویند، گاهی زشت هستند و صاحبانشان را ناچار میکنند برای از بین بردنشان به هر کاری دست بزنند، گاهی هم قاتل میشوند و درست وقتی صاحبشان حدسش را هم نمیزند سرطانی میشوند. اولین گام این است که تشخیص دهید یک خال مادرزادی است یا بتازگی روی بدنتان ظاهر شده است. برای خالهای تازه ظاهر شده حتما به پزشک مراجعه کنید. اما خالهای مادرزادی را چطور باید تشخیص داد؟ برای این کار، یک روش ساده وجود دارد. عکسهای نوزادیتان را پیدا و با دقت وارسیشان کنید. خالهای مادرزادی یا ملانوسینیکها، همانطور که از اسمشان پیداست همان خالهایی هستند که از بدو تولد با شما همراه میشوند و البته به ندرت ممکن است پس از تولد نیز در یکی دو سال اول زندگی بهوجود آیند که در این صورت به آنها ملانوسینیکهای تاخیری گفته میشود.خال ملانوسینیک در واقع تکثیر حاصل خوشخیم سلولهای رنگدانهای اپیدرم است که امکان دارد در نواحی سطحی اپیدرم، درم یا هر دو و در ناحیه تنه، سر، گردن یا هر جای دیگر بدن اتفاق بیفتد.
خال بزرگ یعنی چقدری؟
پزشکان خالهای مادرزادی را بر اساس اندازه آنها تقسیمبندی میکنند. دکتر رقیه شمسالدینی، متخصص پوست و مو درباره شیوه تقسیم بندی خالها بر اساس اندازه میگوید: اگر اندازه این خالها، زیر 5/1 سانتیمترمربع باشد، خال کوچک و اگر بین 5/1 تا 20 سانتیمترمربع باشد، خال متوسط و اگر بزرگتر از 20 سانتیمترمربع باشد، خالهای مادرزادی بزرگ نامیده میشود.به گفته این متخصص زمینه به وجود آمدن این خالها معمولا تا 6 ماهگی جنین وجود دارد. علاوه بر نقش پررنگ وراثت در بروز خالهای مادرزادی، استفاده از برخی داروها و بروز عفونت در بدن منجر به یک جهش ژنتیکی و در نتیجه پیدایش این خالها میشود. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که این افراد، سابقه فامیلی داشته و میتوان کسی را در خانواده یا بستگان وی یافت که خال مادرزادی داشته باشد.خالهای کوچک و متوسط اغلب گرد یا بیضی شکل و قرینه هستند و در زمان تولد کمی برجستهاند.خالهای بزرگ معمولا سطح بیشتری از بدن را میپوشاند و به طور شایع در ناحیه کمر و باسن قابل مشاهده است. حتی میتوان ظهور این خالها را در ناحیه مودار سر نیز دید. البته در بسیاری از موارد تعدادی خال کوچک نیز در اطراف ضایعه بزرگ وجود دارند. این متخصص پوست و مو تاکید میکند: احتمال بروز خالهای مادرزادی زیر 3 درصد در کل جمعیت است.
خالهای بزرگ، پرخطر و غافلگیرکنندهاگر خالهای بزرگ در ناحیه سر و گردن و خط وسط کمر بویژه روی ستون فقرات واقع شده باشند، خطر درگیری بافتهای اطراف مغز و نخاع بیشتر شده و انجام ام.آر.آی ضروری میشود.خالهای بزرگ پتانسیل تبدیل به بدخیمی از نوع ملانوم را دارند. حتی در سنین بالاتر بحث درگیری بافت مغز و نخاع مطرح نیست بلکه ممکن است بالا رفتن فشار مایعات مغز و نخاعی نیز در این افراد دیده شود.احتمال بروز ملانوم با اندازه خال ارتباط نزدیکی دارد و احتمال ابتلا در کسانی که خالهای کوچک و حتی متوسط مادرزادی دارند، بسیار ضعیف است.علت اصلی اقدام برای عمل جراحی در خالهای مادرزادی را رفع خطر تبدیل خالهای بزرگ به ملانوم و حفظ زیبایی است ،سن فرد فاکتور مهمی برای انجام عمل جراحی است. در خالهای کوچک به این علت که بیشتر جنبه زیبایی مطرح است، اقدام اورژانسی لازم نیست و معمولا فرد را پس از رسیدن به سن بلوغ عمل میکنند.اما در موارد ابتلا به خالهای بزرگ چون خطر ملانوم وجود دارد، اقدام درمانی هرچه سریعتر باید انجام شود، البته جراحی را بلافاصله پس از تولد انجام نمیدهند زیرا بدن نوزاد تحمل بیهوشی را ندارد.خالهای معمولی که پس از 5 سالگی ظاهر میشوند در بین اکثر افراد عمومیت دارند. این که در برخی موارد پس از برداشت این خالها، گوشت اضافه یا کلوئید حاصل میشود یا خالها مجدد برمیگردد، بیشتر بستگی به سن فرد و محل برداشتن خال دارد. به عنوان مثال اگر خال در گردن، پشت و ناحیه تحتانی چانه واقع باشد، احتمال کلوئید یا گوشت اضافه پس از عمل بویژه در جوانترها بیشتر است.استفاده از روشهای غیرجراحی دربرداشتن خالهای اکتسابی دلیل دیگر برگشت خالها است ،تا زمانی که سلولهای رنگدانهای خال در ناحیه چربی پوست به طور کامل از بین نرود، خطر عود عارضه وجود دارد. وی اضافه میکند: استفاده از لیزر و روشهای سطحی چون RF نتیجه زیبایی بهتری دارد اما معمولا با خطر بازگشت خالها همراه است.
منبع:pcparsi.com
افزایش حجم آب دریافتی بدن,بیماری افزایش حجم آب دریافتی بدن,افزایش حجم آب دریافتی بدن در بارداری,علائم افزایش حجم آب دریافتی بدن,درمان افزایش حجم آب دریافتی بدن,درمان افزایش حجم آب دریافتی بدن با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان افزایش حجم آب دریافتی بدن,افزایش حجم آب دریافتی بدن را چگونه درمان کنیم,افزایش حجم آب دریافتی بدن در کودکان,افزایش حجم آب دریافتی بدن در بزرگسالان,افزایش حجم آب دریافتی بدن در نوزادان,افزایش حجم آب دریافتی بدن در بهار,افزایش حجم آب دریافتی بدن در تابستان,افزایش حجم آب دریافتی بدن در پاییز,افزایش حجم آب دریافتی بدن در زمستان,آشنایی با افزایش حجم آب دریافتی بدن,همه چیز در مورد افزایش حجم آب دریافتی بدن,افزایش حجم آب دریافتی بدن واگیردار است,افزایش حجم آب دریافتی بدن و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان افزایش حجم آب دریافتی بدن
● لذت آب خوردن در ۹ حرکت
به گزارش بی اس ام اس با وجودی که می دانیم خوردن آب چقدر برای داشتن یک زندگی سالم ضروری است اما این عادت جزو آن دسته از عاداتی است که دائما آن را پشت گوش می اندازیم. همه به یکدیگر یادآور می شویم که در کنار مصرف میوه و سبزی های تازه باید روزانه حداقل ۴ تا ۵ لیوان آب بنوشیم. در صورتی که در اکثر مواقع مجموع لیوان های مصرفی آب به ۲ لیوان هم نخواهد رسید. حتی در برخی از مواقع، فنجان های چای مصرفی را در محاسبات مان قرار می دهیم در حالی که چای، نوشیدنی مدری است که زیاده روی در مصرفش می تواند باعث ایجاد کم آبی هم شود. در این پوستر شما را با چند راهکار برای افزایش میزان آب دریافتی روزانه آشنا خواهیم کرد.۱) برای آب خوردن در روز لیوان های بلند شیشه ای را انتخاب کنید و در یک لیوان چند قطره آبلیموی ترش تازه بچکانید تا آب، عطر و بوی لیمو بگیرد.۲) یک لیوان آب مصرفی تان را برای دم کردن گیاهی معطر مورد استفاده قرار دهید و آن را میل کنید.۳) می توانید در یک لیوان آب خنک، چند حلقه خیار تازه آن هم با پوست بیندازید و با منظره زیبایی که ایجاد خواهد شد، خود را به نوشیدن آب تشویق کنید.۴) برای تغییر طعم آب می توانید چند تکه آناناس تازه را داخل لیوان آب خود اضافه کنید و آن را بنوشید.
۵) شناورشدن چند عدد توت فرنگی، شاه توت، آلبالو و گیلاس تازه نیز شما را به خوردن آب ترغیب خواهد کرد.۶) شما می توانید آب پرتقال تازه را به یک لیوان آب اضافه کنید که البته این نسبت می تواند مساوی یا یک به ۳ باشد. به این ترتیب ویتامین C نیز دریافت کرده اید.۷) می توانید شربت رقیقی از میوه های خانگی مانند آلبالو یا توت فرنگی تهیه کنید و آن را با تکه های یخ در مخلوط کن به صورت یخ در بهشت درآورید. به این ترتیب میزان آب دریافتی روزانه تان افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.۸) گاهی نیز آب را به صورت خالص بنوشید زیرا با تکرار این عادت فواید بسیاری نصیبتان می شود. به هر حال، تمامی خوراکی های یادشده دارای کالری هستند و میزان انرژی حاصل از نوشیدن یک لیوان آب را بالا می برند.۹) می توانید آب را گازدار کنید. البته این ترفند را به عنوان آخرین راه حل مورد استفاده قرار دهید.
روماتیسم
مفصلی,بیماری روماتیسم مفصلی,روماتیسم مفصلی در بارداری,علائم روماتیسم
مفصلی,درمان روماتیسم مفصلی,درمان روماتیسم مفصلی با طب سوزنی,مواد غذایی
مناسب برای درمان روماتیسم مفصلی,روماتیسم مفصلی را چگونه درمان
کنیم,روماتیسم مفصلی در کودکان,روماتیسم مفصلی در بزرگسالان,روماتیسم مفصلی
در نوزادان,روماتیسم مفصلی در بهار,روماتیسم مفصلی در تابستان,روماتیسم
مفصلی در پاییز,روماتیسم مفصلی در زمستان,آشنایی با روماتیسم مفصلی,همه چیز
در مورد روماتیسم مفصلی,روماتیسم مفصلی واگیردار است,روماتیسم مفصلی و
درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان روماتیسم مفصلی
به گزارش بی اس ام اس روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید، یک بیماری سیستمیک و مزمن است که باعث تخریب غضروف و ایجاد ضایعات استخوانی میشود. این بیماری معمولا در سنین 30 تا 50 سالگی بروز میکند و در زنان شایعتر است.آرتریت بصورت قرینه است، یعنی اگر یک زانو یا دست درگیر باشد، به احتمال زیاد طرف مقابل نیز درگیر می شود. در برخی افراد، بیماری از شدت کمی برخوردار بوده و با حداقل ضایعات مفصلی، در مدتی کوتاه همراه میباشد، ولی در برخی دیگر ضایعات پیشرونده و مزمن، به صورت پلی آرتریت میباشد و باعث اختلال در عملکرد مفاصل میشود.
نشانهها
بیماری شروع آهسته یا ناگهانی دارد و با علائم درد، تورم، گرمی، محدودیت حرکت و خشکی صبحگاهی مفاصل همراه است. درد مفاصل با استراحت و بیحرکتی تشدید شده و به مرور زمان در طی روز و با کار کردن و فعالیت آرام تسکین پیدا میکند.التهاب مفصل به مرور زمان باعث تخریب غضروف مفصلی و ساییدگی استخوان و به دنبال آن تغییر شکل مفصل میشود.در بیماری آرتریت، بیشتر مفاصل انگشتان و کف دست، مچ دست، آرنج دست، پا، مچ پا و گاهی اوقات مهرههای گردنی درگیر میشوند.بیماران ممکن است علائم خارج مفصلی (سیستمیک) مانند تب، ضعف، خستگی زودرس، بیاشتهایی ، کاهش وزن و برآمدگیهای زیر پوست به نام ندول یا گرههای روماتوئید داشته باشند. گاهی نیز درگیری عروق و اعصاب پوست یا سایر اعضای بدن مثل کلیه، ریه، طحال، کبد و… و درگیری چشمی و خونی دیده میشود.
علت
ناشناختهاست، ولی ایمنی سلولی و ایمنی هومورال، هر دو در ایجاد این بیماری نقش دارند. این افراد نسبت به دیگران شانس ابتلای بیشتری به بیماری های مزمن مانند پوکی استخوان ، عفونت ها، آلرژی، بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی عروقی و فشار خون دارند.
درمان
منظور از درمان این بیماری کاهش درد و ورم، کاهش یا توقف تخریب مفاصل و در مجموع بهتر کردن کیفیت زندگی فرد است. روشهای درمانی مورد استفاده در بیماری روماتیسم شامل تغییر در شیوه زندگی، استفاده از داروها، جراحی، روشهای درمانی جایگزین یا تکمیلی نظیر فیزیوتراپی، کاردرمانی، وسایل کمککننده به مفصل و وسایل کمک حرکتی میباشند.داروهای ضدالتهابی مانند انواع کورتونها، داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی و داروهای غیراستروئیدی برای درمان روماتیسم استفاده میشوند.دکتر مقیمی، فوق تخصص روماتولوژی معتقد است، با توجه به اینکه این بیماری در اثر اختلال سیستم ایمنی بدن ایجاد میشود و داروهای مصرف شده نیز سیستم ایمنی را ضعیفتر میکنند، افراد باید در مقابل بیماریهای عفونی و ویروسی ایمن شوند.
چند نکته تغذیه ای
کاهش دریافت کالری، باعث کاهش علائم مفصلی می گردد.
مصرف ماهی و دانه های خوراکی مثل گندم و سویا که غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشند، باعث کاهش درد مفصلی می گردد.
چای سبز ، فلفل شیرین، انگور قرمز و آنتی اکسیدان هایی مانند مس، منیزیم و پتاسیم در درمان روماتیسم بسیار مفیدند.
* روغن زیتون خاصیت ضد التهابی دارد.
توصیهها
– بیماران از انجام فعالیتهای روزانه به صورت ناگهانی و شدید و در مدت کوتاه خودداری کنند و و از حمل اجسام سنگین در حالتی که به خصوص مچ دست خم میشود، پرهیز نمایند.
– بایستی سعی شود به جای وارد کردن فشار به یک یا چند مفصل، آن را بین تعداد زیادتری از مفاصل توزیع کرد و تا جای امکان از مفاصل بزرگتر و قویتر استفاده نمود.
– بیماران باید تقسیم مناسب فعالیت روزانه، ورزش منظم و اصولی و استراحت در بین فواصل کاری، ایجاد تعادل بین میزان فعالیت و استراحت، کاهش استرسهای روانی و استفاده از یک رژیم غذایی سالم را رعایت کنند.
نتایج چند تحقیق در مورد روماتیسم
اثر ضد روماتیسمی زردچوبه
یک بررسی جدید نشان میدهد که زردچوبه و مکملهای غذایی آن ممکن است به پیشگیری و درمان برخی بیماریهای استخوانی کمک کنند.ریشه زردچوبه در طب سنتی آسیا برای قرنها به عنوان درمانی برای التهاب مفاصل یا آرتریت کاربرد داشته است. داروهای ضدالتهابی نوین که برای درمان آرتریت به کار میروند، عوارض جانبی بسیاری دارند، بنابراین پزشکان و پژوهشگران به دنبال شیوههای درمانی جایگزین برای این بیماری هستند.امروزه مکملهای غذایی حاوی زردچوبه با نام کورکومین (curcumin) – ماده شیمیایی که رنگ زرد زردچوبه ناشی از آن است- در بازار موجود است. تصور میشود این ماده نیز دارای خواص ضدالتهابی باشد.
فایده روغن کبد ماهی برای روماتیسم مفصلی
پژوهشگران بر اساس تحقیقات انجام شده به این گروه از بیماران توصیه می کنند برای بهبود علایم بیماری های مفصلی و کاهش مصرف داروهای مسکن ، به طور منظم روغن ماهی و یا کپسول روغن کبد ماهی را مصرف کنند.
یکی دیگر اثرات خوب شیر دادن به نوزاد
بر اساس تحقیقات انجام شده احتمال ابتلا به روماتیسم مفصلی در زنانی که به کودکان خود شیر میدهند کمتر از سایر زنان است. زنانی که در طول عمرشان بین یک تا دو سال به فرزندشان شیر دادهاند، تا 30 درصد کمتر از سایرین به روماتیسم مفصلی مبتلا میشوند و این درصد با افزایش مدت شیردهی حتی به 50 درصد نیز میرسد.
منبع:tebyan.net
مطالب مرتبط :
کاخ هشت بهشت اصفهان،کاخ هشت بهشت تبریز،کاخ هشت بهشت+پلان،کاخ هشت بهشت دراصفهان
کاخ بهشت یکی از مناطق تاریخی و زیبای اصفهان است.جالب است بدانید که عمارت تاریخی کاخ هشت بهشت نمونهای از کاخ های محل سکونت آخرین سلاطین دوره صفوی می باشد.
لاز م به ذکر است که باغ وسیعی که عمارت درآن واقع شده است جزئی « از باغ بزرگ نقش جهان بوده بنام باغ بلبل که به دستور شاه اسماعیل اول بنا گردید »در واقع این بنا در تاریخ 1080هـ.ق ساخته شده و نامهای دیگر آن هشت به هشت ، هشت در بهشت ، باغ بلبل می باشد. گفتنی است که این عمارت هشت ضلعی است که چهارنما دارد و با همه شباهتها هیچ یک مانند دیگری نیست.
در واقع به نظر میرسد نمای شمالی نمای اصلی است حال اینکه وجود استخر در ضلع شرقی تعیین کننده نمای اصلی می باشد. درضمن عمارت دو متر بالا تر از سطح زمین بنا شده است . به عبارتب عمارت دارای دو طبقه است و پله ها طوری طراحی شدهاند که از هرطرف به عمارت فوقانی و تحتانی عبور و مرور می گردد.
لازم به ذکر است که اتاقهای طبقه اول در چهار گوشه عمارت تزئیناتی از گچبری
و نقاشی دارند .البته در طبقه دوم مجموعهای از رواقها و اتاقها با در و
پنجرههای خاتم کاری می باشد. در واقع در وسط تالار حوضی هشت ضلعی از جنس
مرمر معروف به حوض مروارید قرار دارد. بهتر است که بدانید که این حوض طوری
حجاری شده که آب از سوراخهایش مانند مروارید تراوش می کند .
جالب است بدانید که پارک مجلل و زیبایی در اطراف این کاخ ساخته شده که در حال حاضر ازگردشگاههای معروف شهر اصفهان می باشد . برای دیدن این مکان زیبا حتما به اصفهان بروید.
مطالب مرتبط: