طرز تهیه چای سبز

طرز تهیه چای سبز

طرز تهیه چای سبز ،طرز تهیه چای سبز برای لاغری،طرز تهیه چای سبز چینی،طرز تهیه چای سبز کیسه ای،طرز تهیه چای سبز در کارخانه،طرز تهیه چای سبز سرد،طرز تهیه چای سبز با لیوان مخصوص،طرز تهیه چای سبز،طرز تهیه چای سبز با دارچین،طرز تهیه چای سبز با زنجبیل،طرز تهیه چای سبز لاغری

طرز تهیه چای سبز

آموزش طرز تهیه چای سبز برای لاغری در کارخانه با دارچین و زنجبیل در سایت جسارت.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد چای سبز و طرز تهیه چای سبز صحبت کنیم.این چای با دارچین و زنجبیل نیز مصرف می شود که در ادامه اطلاعات مفیدی را برای شما عزیزان بیان می کنیم

آموزش طرز تهیه چای سبز

برای تازه و معطرماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کنید. درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم‌کردن روی حرارت ندارد. نکته: اگر چای سبز را داغ می‌نوشید، قبل از دم‌کردن، گیاهان مورد علاقه خود مثل زنجبیل، نعنا یا بابونه را به آن اضافه کنید. اگر چای سرد را با یخ دوست دارید، بگذارید چای به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق سرد شود و سپس، آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.

چگونه دمنوش پرتقال و لیمو با چای سبز را تهیه کنیم؟

برای درست کردن این دمنوش ابتدا باید یک قاشق غذا خوری پوست لیمو و یک قاشق غذا خوری پوست پرتقال را با یک قاشق غذا خوری چای سبز مخلوط نموده و سپس یک قاشق غذا خوری آویشن خشک و یک لیوان آب اضافه کنیم.پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن را درون صافی قوری بریزید.به اندازه یک فنجان آب‌جوش روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید به مدت حداقل 5 دقیقه خوب دم بکشد. در آخر، آن را درون لیوان بریزید و آب‌جوش نیز به آن اضافه کنید.نکته: این نوشیدنی حتماً باید در یک ظرف دربسته مثل قوری دم بکشد، در غیر این صورت رنگ و عطر مناسبی نخواهد داشت.

چگونه چای سبز با زنجبیل و نعناع را تهیه کنیم؟

چای سبز و نعناع دم‌نوشی هضم‌کننده و محبوب در مراکش است. طعم تلخ چای سبز با اضافه‌کردن کمی عسل، بهتر می‌شود. این دم‌نوش نشاط‌آور را می‌توانید به صورت سرد هم مصرف کنید.ابتدا یک قاشق غذاخوری چای سبز را با ریشه زنجبیل مخلوط کزده ، سپس چند برگ نعناع اضافه می کنیم و در یک لیوان آب جوش می ریزیم.ریشه زنجبیل، برگ نعناع یا نعناع خشک و چای سبز را داخل قوری بریزید.یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.بعد از حدود 5 دقیقه دم‌نوش چای سبز و زنجبیل و نعناع شما آماده است.

بیشتر بخوانید :

حنا

شکلات تلخ

کالری آلو خشک

میخک در طب سنتی

چگونه چای سبز با دارچین را تهیه کنیم؟

یک قاشق غذا خوری چای سبز نیاز داریم تا با میزان دلخوا دارچین در یک لیوان اب جوش برزیم.چای سبز و چوب دارچین را داخل قوری بریزید.یک تا 2 لیوان آب‌جوش روی آن‌ها ریخته و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

روش نگهداری و دم کردن چای سبز به طریقی دیگر

چای سبز-برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

طریقه دم کردن چای سبز و بهترین زمان دم کردن

به ازای هر یک قاشق چای سبز یک لیوان آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه به آن اضاف کرده سپس در قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید، حالا آماده نوشیدن است ( توجه داشته باشید که چای سبز مانند چای سیاه نیاز به دم شدن بر روی حرارت ندارد. )به طور معمول بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز 20 دقیقه قبل یا بعد وعده های غذایی اصلی است. اگر چای را جهت لاغری می نوشید، توصیه می شود که 20 دقیقه بعد از غذا میل شود چون در این صورت چربی بیشتری سوزانده شده و سم بیشتری از بدن دفع می شود.سوالات زیادی راجه به طبع چای سبز میشه که طبعش گرم هست یا سرد؟ که در پاسخ باید بگم که چای سبز طبع سرد و چای سیاه طبع گرمی داره. دمای آب، یک عامل کلیدی برای دریافت بهترین طعم از چای سبز است. اگر دمای آب خیلی زیاد باشد، چای خیلی تلخ شده و مقدار زیادی از عطر لطیف خود را از دست خواهد داد. اگر دمای آب خیلی پایین باشد، عطری که در برگ‌های چای است به طور کامل استخراج نخواهد شد.

چرا  مصرف چای سبز در دمای پایین تر بهتر است؟

تعدادی از مواد موجود در برگ چای، در ایجاد طعم و عطر آن نقش ایفا می‌کنند. طعم کلی و شیرینی چای سبز به وسیله تعدادی از آمینو اسیدها و شکرهای طبیعی ایجاد می‌شود. تلخی و گسی چای توسط پلی فنول های موجود در آن ایجاد می‌شوند. آمینو اسیدها در دمای حدود 60 درجه سانتی‌گراد در آب حل می‌شوند. درحالی‌که پلی فنول ها در دمای 80 درجه از برگ جداشده و در آب حل می‌شوند. بنابراین، دم کردن چای در دمایی بین 60 تا 80 درجه باعث می‌شود که طعم کامل آمینو اسیدها که باعث ایجاد رایحه خوش در چای می‌شود از برگ جدا شده و پلی فنول ها که باعث تلخی چای می‌شوند در آن باقی بمانند.

چه مدت باید چای سبز دم بکشد؟

چای سبز به زمان زیادی برای دم کشیدن نیاز ندارد. بالعکس، در صورتی که زمان دم کشیدن خیلی طولانی باشد، باعث تلخ شدن طعم چای و از بین رفتن طعم متعادل آن خواهد شد. توصیه می‌شود که چای بین 1 تا 3 دقیقه دم بکشد. برای دم کشیدن چای سبز ژاپنی معمولاً بین 1 تا 2 دقیقه زمان کافی است، ولی چای سبز چینی بین 2 تا 3 دقیقه زمان نیاز دارد. البته زمان دم کشیدن باید با دمای آب تنظیم شود. دمای آب پایین تر، زمان دم کشیدن بیشتر.

طرز تهیه چای سبز

بیشتر بخوانید :

کشمش سیاه

نعناع و سرماخوردگی

میخک پا

ترنجبین و خاکشیر

شعر در مورد جوانه

شعر در مورد جوانه

شعر در مورد جوانه زدن ,شعر درباره جوانه زدن,شعر نو در مورد جوانه زدن,شعری درمورد جوانه زدن,شعر نو درباره جوانه زدن,شعر در مورد جوانه,شعری در مورد جوانه,شعر درباره جوانه,شعر در مورد جشن جوانه ها,شعر نو در مورد جوانه,شعر درمورد جوانه ها,شعر درباره جوانه ها,شعر نو درباره جوانه,شعر در مورد جشن شکوفه ها

شعر در مورد جوانه

در این مطلب سعی کرده ایم حدود 100 شعر از اشعار زیبا را در مورد جوانه برای شما تهیه نماییم.برای دیدن این اشعار به ادامه مطلب مراجعه نمایید

می خواهمت

برای روزهای ابتدای پاییز…

عاشقت می شوم

در تک تک  جوانه های بهاری…

می بوسمت

در انتهای یک روز بلند تابستانی…

شعر در مورد جوانه زدن

اقاقی جوانه‌ میزند

به مستی ‌میگویی بیا

تاک سَر در خُم‌ میکُند

و به شعر‌ میگویی بیا

من ‌میرسم با قلبی ‌که ‌تو را میخواند!

شعر درباره جوانه زدن

با شور تو، خون می زند از سینه برونم

چون ساقه که بشکافدش از پوست، جوانه

خواهم که چو ققنوس بسوزم به لهیبت

چون میکشی ای آتش خوش سوز زبانه

شعر نو در مورد جوانه زدن

جوانه زده

گلدان کوچکم

دلم کمی بهار می خواهد

نمی آیی؟

شعری درمورد جوانه زدن

صدایت را جرعه-جرعه می نوشم

مستانه سبز می شوم و شاخ و برگ می دهم

جوانه ها دهان می گشایند

و نام تو را می خوانند

چه لبان شناوری داری

شعر نو درباره جوانه زدن

روزگار درازی بود

که شعر را گم کرده بودم.

این روزها احساس می کنم

که شعر، دوباره در من جوانه می زند.

به بهار می مانی که چون می آید،

درخت خشکیده شکوفه می کند

شعر در مورد جوانه

بهار تویی

که هرشاخه ی ِشکسته ام

باتو هوس ِجوانه میکند

شعری در مورد جوانه

گیرم که می زنید

گیرم که می بُرید

گیرم که می کشید

با رویش ناگزیر جوانه چه می کنید؟

شعر درباره جوانه

یک رُز ، لای موهایم کاشتم

و دلتنگی هایم را

به دورترین رنج زاران بردم ،

فردا

شاید

یک فراموشیِ خفیف جوانه زد!

شعر در مورد جشن جوانه ها

آن قدر به ما شدنی دوباره خوشبینم

که می توانم جوانه هایی

که بر زخم هایم روییده اند را هم ببینم

و آن قدر ناامید

که خواب ِ آخرین برگ ِ مانده بر شاخه هایم را

دلیلی برای سررسیدن زمستان تعبیر کنم !

شعر نو در مورد جوانه

آمدی با سخاوت دستانت

و از کنار ناخن‌هایم، برگ‌های تازه جوانه زد

بر چند شاخگی موهایم

گنجشک‌های جوان لانه ساختند

و آوازهای تازه آموختم

شعر درمورد جوانه ها

زیر گردنت

عطر عجیبی دارد

نزدیکتر بیا!

بگذار

زنبق کبودی که

سال هاست منتظر است

جوانه بزند.

شعر درباره جوانه ها

از خانه بیرون بیا

تا زیبا شود این شهر،

تا درخت‌های دودگرفته‌

دوباره جوانه بزنند

شعر نو درباره جوانه

نهال امید را

در باغچه دلم خواهم کاشت

شکوفه های عشق از

لابلای انگشتانم جوانه خواهد زد

شعر در مورد جشن شکوفه ها

بگو با هم ترانه سر می دهیم

و جوانه می زنیم

شکوفه می دهیم

سبز می شویم

بگذار بهارنارنج را من از کنج لبانت برچینم

شعر در مورد جوانه

بیشتر بخوانید :

شعر در مورد اسم هدیه

شعر در مورد اسم قاسم

شعر در مورد اسم سپیده

شعر در مورد اسم ملیحه

شعر در مورد اسم هستی