تاثیر خوردن آلو خشک در بارداری و فواید و مضرات آن در سایت جسارت
در این مطلب از سایت جسارت به خوردن آلو خشک در بارداری می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آلو خشک سرشار از عنصر بور کمیاب است که به همراه کلسیم و ویتامین D موجود در آن از استخوان ها محافظت کرده و
مانع از بروز پوکی استخوان می شود. مصرف 50 گرم آلوخشک 100 درصد نیاز روزانه به بور را تامین می کند.
آلو خشک علاوه بر این که به عنوان یک ملین طبیعی استفاده می شود در ترکیب بسیاری از غذاهای ترش و
شیرین نیز کاربرد دارد. آلوخشک با وجود تمام فوایدی که دارد در صورت زیاده روی در مصرف آن مشکل زا خواهد شد.
مسهل طبیعی است و در بارداری به درمان یبوست کمک میکند
آلو های خشک شده بسیار مغذی هستند، غنی از فیبر، پتاسیم، بتا کاروتن ( ویتامین A ) و ویتامین K می باشند
آلو با اثرات ملین طبیعی خود شناخته شده است.
این است که سبب محتوای بالای فیبر و قند الکل به نام سوربیتول است که به طور طبیعی در برخی از میوه پیدا می شود.
نشان داده شده است که خوردن آلو به بهبود فرکانس و قوام مدفوع کمک می کند نشان داده شده است
که الو در تسکین یبوست، حتی از اسفرزه، که یکی دیگر از درمان های رایج است بیشتر موثر است.
به عنوان یک منبع بزرگ از آنتی اکسیدان ها است آلو ممکن است اکسیداسیون کلسترول LDL را مهار کند و به جلوگیری از بیماری قلبی و سرطان کمک کند.
آلو همچنین یک ماده معدنی به نام بورون دارد که می تواند در مبارزه با پوکی استخوان کمک نماید.
علاوه بر این، آلو بسیار غنی است و سطح قند خون را سریع بالا نمی برد.
آلوخشک یک ماده غذایی انرژی زا و فوق العاده است. هر 100 گرم از این میوه خشک حدود 240 کیلوکالری انرژی دارد.
این میزان کالری برای میوه میزان زیادی محسوب می شود. بنابراین برای افرادی که به دنبال لاغری هستند
زیاده روی در مصرف این میوه خشک دردسرساز خواهد شد. البته افراد عادی نیز که همیشه در حال
مصرف مواد غذایی پرکالری هستند هم نباید در مصرف این میوه خشک دچار افراط شوند. چرا که
اگر این میزان کالری اضافی دریافتی در طول روز سوزانده نشود به چربی تبدیل شده و چاقی می آورد.
اگر به فکر تناسب اندامتان هستید باید بدانید مصرف کم آلوخشک به دلیل خاصیت سیرکنندگی آن
می تواند در چهارچوب یک رژیم غذایی کم کالری و ورزش به لاغری کمک کند
اما مصرف بی رویه آن می تواند برعکس عمل کند و چند کیلو اضافه وزن روی دستتان بماند.
آلوبخارا یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید در دوران باردری میل کنید.
خوشبختانه آلوبخارا دارای هیچ گونه عارضه جانبی نمی باشد.
آهن یکی از مواد مغذی اصلی می باشد که برای رشد مناسب جنین ضروری می باشد. وقتی باردار هستید،
نیاز بدن شما به آهن افزایش می یابد. باید برای مبارزه با کم خونی میوه هایی مانند آلوبخارا را وارد رژیم غذایی خود کنید.
خوردن آلوبخارا از بروز کم خونی در طول بارداری پیشگیری می کند.
آلو حاوی پتاسیم می باشد که به کاهش فشار خون کمک می کند.
همچنین به مبارزه با افسردگی و اضطراب کمک می کند.
بتاکاروتن و ویتامین آ موجود در موجود در آلو به رشد رشد چشم جنین کمک می کند.
شاید در طول دوران بارداری درد مفاصل و گرفتگی عضلات را تجربه کنید.
خوردن آلوبخارا از درد مفاصل و گرفتگی عضلات در دوران بارداری پیشگیری می کند و یا از علائم آن می کاهد.